Tanácsadás

Az életvezetési tanácsadás során feltárjuk a benned – nagyrészt tudat alatt – meglévő blokkokat, amelyek akadályokat gördítenek az életed különböző területein eléd. Ezt beszélgetéssel, a coaching és az asztrológia tudásanyagát is felhasználva segítem, amelynek során alkalmanként különleges, általam készített asztrológiai jellegű kártyákat vagy a bábus családállítás módszerét is alkalmazom. 

A találkozásaink alatt nem adok neked tanácsokat, és azt sem mondom meg, hogy mit csinálj és hogyan. Feltétel nélküli elfogadással hallgatlak meg, kérdéseim, visszajelzéseim, intuícióm segítségével te magad jössz majd rá a válaszokra, amelyekhez én a rendelkezésemre álló tudásomat hozzáteszem. Azaz elmagyarázok neked a működéseddel kapcsolatos mechanizmusokat, megértést adok a világhoz és saját magadhoz.

A benned lévő gátakat felismerve, megértve, lebontva, majd új szemléletet kialakítva megteremtheted az általad vágyott életet, elérheted céljaidat. Feltárjuk rejtett tartalékaidat, tehetségedet. Felismerheted a benned lévő adottságokat, képességeket és azt, hogy mi az, amiben te egyedi és különleges vagy, miben tudnál kiteljesedni, ez által pedig boldogabb, eredményesebb lenni. 

A folyamat során reális cselekvési tervet dolgozunk ki, amely hozzád, személyiségedhez és készségeidhez igazodik. Felülvizsgáljuk a hitrendszereidet, szokásaidat, generációs mintáidat, sémáidat, amelyek akadályok lehetnek a céljaid elérésében. Ezek megváltoztathatóak, ha ismered azok működését és a változtatás módját. 

A személyes tanácsadások során jelentős tudásanyagot adok át, mivel a saját és az élet működésének megértése elengedhetetlen a tartós változáshoz. Így tudatosabbá válsz, önértékelésed stabilabb lesz, saját kezedbe veheted életed irányítását, jobban megismered önmagadat és a reakcióidat. Kibillensz a holtpontról, a támogatás által képes leszel aktívan továbblépni életed építésében.

Megoldhatóvá válnak:

  • párkapcsolati problémák,
  • elakadások, útkeresések,
  • önbizalom, önértékelési problémák,
  • konfliktushelyzetek rendezése,
  • szokások megváltoztatása.

Ára: 15 000 Ft / alkalom (60 perc). 

Első alkalommal biztosítom neked azt, hogy amennyiben nem vagy elégedett az első fél óra (30 perc) után, indoklás és fizetés nélkül távozhatsz. Amennyiben előre kifizetted a tanácsadás díját, úgy a teljes összeget visszafizetem neked. Ha úgy érzed, úgy ítéled meg ez alatt a fél óra alatt, hogy nem tudok neked segíteni, vagy ez a módszer nem segít a te elakadásodban, nem kell fizetned. Így nincs veszítenivalód. 

Amennyiben én érzem úgy, hogy nem tudok neked segíteni az én módszereimmel, ajánlok neked más segítőt, más lehetőséget vagy másik utat. Ebben az esetben sem kifizetned ezt az alkalmat.

Önmagadat megismerni mindig jó befektetés a jövődbe.

Tarts velem, szeretettel várlak az önismeret útján!

Találj önmagadra

Várlak egy különleges tanácsadáson, ha úgy érzed, hogy elakadtál, nem vagy a helyeden. Várlak, ha leéltél már néhány tíz évet, de mégis olyan érzésed van, mintha valami hiányozna, még akkor is, ha mások szerint nem lehetne okod panaszra. Várlak akkor is, ha úgy érzed, hogy nem haladsz semerre, ha mindig ugyanazokkal a problémákkal találkozol, ha mindenki csak akadályoz téged és senki nem ért meg. Várlak, ha valamilyen mély vágyat érzel arra, hogy egy másik irányba haladj, de nem tudod hogyan és merrefelé indulj el.

Időponotot kérek

Introvertáltként is eredményesen

Várlak akkor, ha ebben a zajos világban úgy érzed, hogy nem tudsz érvényesülni, mert túlságosan zárkózott és csöndes vagy. Várlak akkor is, ha tanácstalan vagy, hogyan juss előre a munkahelyeden, mert valamelyik „nyomulós”, extrovertált kollégád folyton beelőz. Gyere el akkor is, ha azt gondolod, hogy nem tudsz határokat szabni akár a párkapcsolatban, akár az életben. Hogyan legyél boldog és kiegyensúlyozott, hogyan védd meg az érdekeidet akkor, ha félénk vagy, gátlásos és visszahúzódó? Vagy talán azt gondolod, hogy neked nincsenek is értékeid? Hidd el, vannak! Ebben segítek neked, hogy mindezt felfedezd és ezek segítségével érvényesülni tudj!

Időponotot kérek

Jelentkezés tanácsadásra