Rólam

Burinda Veronika vagyok,
író, életvezetési tanácsadó

Vagyok. Valamiben pont olyan, mint Te. Egyszerre vagyok hétköznapi és mégis különleges. Gondolkodó és érző ember. Főnök és alkalmazott, gyermeket nevelő, az élet különböző területein egyensúlyra törekvő nő. Vagyok egyben útkereső, örök romantikus, néha naiv és olykor gyenge, sebezhető. Szeretek kapcsolódni, beszélgetni, meghallgatni, figyelni és segíteni. Érdekesnek tartom a különböző nézőpontokat, véleményeket és a sokszínűséget. Érdekesnek tartom a világot.

Mivel lenyűgöz az élet csodája, a világ működése és benne az ember, így érdeklődési köröm nagyon sokrétű. Közel 25 éve foglalkozom önismerettel. Tulajdonképpen a saját bizonytalanságom és önmagam tökéletlenségének hite vezetett oda, hogy állandóan kutattam, amit csak lehet, tudni akartam. Megfelelési kényszerem által egyaránt beleástam magam az ezotériába és a tudományos területekbe.

Az eltelt időben számos képzést, tanfolyamot elvégeztem, hogy ez által jobban megértsem önmagam és a világ működését, majd ezt felhasználva feldolgozzam az életem során átélt sérüléseket, majd szeretettel el tudjam engedni a számomra nem hasznos mintákat, generációs traumákat, amelyek valljuk be, sejtszinten vannak kódolva. Elvégeztem többek között pl. agykontrollt, az asztrológiát, a grafológiát, ehhez kapcsolódóan az integratív művészeti- és meseterápiát, a thetafloating-ot, a reiki I.-II.-t, a tiszta kommunikációt, a trénerképzőt és a coachingot.

Bár mindez soknak tűnhet, a látszat ellenére régebb óta vagyok már fiatal. És a történet pikantériája, hogy végül rájöttem az idők során, hogy nem is kell megváltoznom. Hogy az általam örökké üldözött tökéletesség nem abban a formában létezik, ahogyan én azt elképzeltem. Megtanultam – bár nem volt könnyű -, hogy az állandó megfelelni akarás helyett a saját képességeimet, erősségeimet kell feltárnom és a mindennapokban kamatoztatnom, hogy másokkal együttműködve egy jobb, tudatosabb világot teremthessek.

A tapasztalatom az, hogy ha megismerjük önmagunkat és az adottságainkat, képességeinket, akkor felismerhetjük, hogy milyen feladatunk van az életben, amely által kiteljesedhetünk és boldogok lehetünk. Ebben nyújt óriási segítséget az asztrológia, amely egy térkép önmagunkhoz.

A Vagyoklaborban – a tanácsadói beszélgetések során – az a célom, hogy ezt a térképet felhasználva megvizsgáljuk azokat az akadályokat, nehézségeket, amelyek jelenleg gátolják az életed bármely területét. Legyen ez akár párkapcsolat, munkahely, önbizalomhiány vagy kommunikáció. Ezek megértésével a gyermekkor óta berögzült, tanult sémák, szokások megváltoztathatóvá válnak. Ehhez azután gyakorlati útmutatót készítünk, hogy a benned meglévő adottságokkal, képességekkel el tudd érni az álmaidat, megvalósíthasd a céljaidat. Ezen az úton tudlak én segíteni, támogatni.

Nem ígérem neked, hogy egy-két óra alatt megoldódik minden problémád és soha többé nem lesznek nehézségeid. Azonban megértéssel és gyakorlással lépésről lépésre te is meg tudod változtatni az életedet és felfedezheted, hogy miben vagy egyedi és különleges. 

Ehhez a te hozzáállásodra is szükség van, egy csipetnyi elszántság, kitartás, idő és tudatosság formájában. A többit én biztosítom.

Ez a megfelelő pillanat. Gyere, vágj bele, mert az élet mindig jobbá tehető!

A döntés a te kezedben van!

A te célod, az én utam! Szeretettel várlak ezen a különleges tanácsadáson!

Találj önmagadra

Várlak egy különleges tanácsadáson, ha úgy érzed, hogy elakadtál, nem vagy a helyeden. Várlak, ha leéltél már néhány tíz évet, de mégis olyan érzésed van, mintha valami hiányozna, még akkor is, ha mások szerint nem lehetne okod panaszra. Várlak akkor is, ha úgy érzed, hogy nem haladsz semerre, ha mindig ugyanazokkal a problémákkal találkozol, ha mindenki csak akadályoz téged és senki nem ért meg. Várlak, ha valamilyen mély vágyat érzel arra, hogy egy másik irányba haladj, de nem tudod hogyan és merrefelé indulj el.

Időponotot kérek

Introvertáltként is eredményesen

Várlak akkor, ha ebben a zajos világban úgy érzed, hogy nem tudsz érvényesülni, mert túlságosan zárkózott és csöndes vagy. Várlak akkor is, ha tanácstalan vagy, hogyan juss előre a munkahelyeden, mert valamelyik „nyomulós”, extrovertált kollégád folyton beelőz. Gyere el akkor is, ha azt gondolod, hogy nem tudsz határokat szabni akár a párkapcsolatban, akár az életben. Hogyan legyél boldog és kiegyensúlyozott, hogyan védd meg az érdekeidet akkor, ha félénk vagy, gátlásos és visszahúzódó? Vagy talán azt gondolod, hogy neked nincsenek is értékeid? Hidd el, vannak! Ebben segítek neked, hogy mindezt felfedezd és ezek segítségével érvényesülni tudj!

Időponotot kérek