Rólam

Burinda Veronika vagyok,
író, életvezetési tanácsadó

Vagyok. Valamiben pont olyan, mint Te. Egyszerre vagyok hétköznapi és mégis különleges. Gondolkodó és érző ember. Főnök és alkalmazott, gyermeket nevelő, az élet különböző területein egyensúlyra törekvő nő. Vagyok egyben útkereső, örök romantikus, néha naiv és olykor gyenge, sebezhető. Szeretek kapcsolódni, beszélgetni, meghallgatni, figyelni és segíteni. Érdekesnek tartom a különböző nézőpontokat, véleményeket és a sokszínűséget. Érdekesnek tartom a világot.

Mivel lenyűgöz az élet csodája, a világ működése és benne az ember, így érdeklődési köröm nagyon sokrétű. Közel 25 éve foglalkozom önismerettel. Állandóan kutatok, amit csak lehet, tudni akarok. Szeretem az ezotériát és a tudományos területeket egyaránt. Az eltelt időben számos képzést, tanfolyamot elvégeztem, hogy ezáltal jobban megértsem önmagam és a világ működését, majd ezt felhasználva sikeresebbé tegyem az életem (pl. agykontroll, asztrológia, grafológia, integratív művészeti- és meseterápia, thetafloating, reiki I.-II., tiszta kommunikáció, trénerképző, coaching..).

Az idők során megtanultam, hogy nem kell megváltoznom. Hogy a tökéletesség nem abban a formában létezik, ahogy én azt hittem. Megtanultam, hogy az állandó megfelelni akarás helyett a saját képességeimet, erősségeimet kell feltárni és a mindennapokban kamatoztatni, hogy másokkal együttműködve egy jobb, tudatosabb világot teremtsek.

A tapasztalatom az, hogyha az életünkben felmerül egy olyan probléma, amiről azt gondoljuk, hogy nem tudjuk megoldani, akkor mindig valamilyen tudásunk hiányzik. Ez – bár általában fájdalmas a tapasztalat megélése – hatalmas lehetőséget rejt magában egy újabb nézőpont feltárására, tanulásra és ezáltal a fejlődésre is. A megértéssel az akadályok megszelídülnek, a problémák megoldhatóvá válnak.

A Vagyoklaborban – a tanácsadói beszélgetések során – az a célom, hogy azokat az akadályokat, nehézségeket feltérképezzük, amelyek jelenleg gátolják az életedet. A megértéssel ezek a gyermekkorunk óta berögzült, tanult sémák, szokások megváltoztathatóvá válnak. Ehhez azután gyakorlati útmutatót készítünk, hogy a benned meglévő adottságokkal, képességekkel el tudd érni az álmaidat, megvalósíthasd a céljaidat.

Nem ígérem neked, hogy egy-két óra alatt megoldódik minden problémád és soha többé nem lesznek nehézségeid. Azonban megértéssel és gyakorlással lépésről lépésre te is meg tudod változtatni az életedet. 

Ehhez a te hozzáállásodra is szükség van, egy csipetnyi elszántság, kitartás, idő és tudatosság formájában. A többit én biztosítom.

Ez a megfelelő pillanat. Gyere, vágj bele, mert az élet mindig jobbá tehető!

A döntés a te kezedben van!

Találj önmagadra

Várlak egy különleges tanácsadáson, ha úgy érzed, hogy elakadtál, nem vagy a helyeden. Várlak, ha leéltél már néhány tíz évet, de mégis olyan érzésed van, mintha valami hiányozna, még akkor is, ha mások szerint nem lehetne okod panaszra. Várlak akkor is, ha úgy érzed, hogy nem haladsz semerre, ha mindig ugyanazokkal a problémákkal találkozol, ha mindenki csak akadályoz téged és senki nem ért meg. Várlak, ha valamilyen mély vágyat érzel arra, hogy egy másik irányba haladj, de nem tudod hogyan és merrefelé indulj el.

Időponotot kérek

Introvertáltként is eredményesen

Várlak akkor, ha ebben a zajos világban úgy érzed, hogy nem tudsz érvényesülni, mert túlságosan zárkózott és csöndes vagy. Várlak akkor is, ha tanácstalan vagy, hogyan juss előre a munkahelyeden, mert valamelyik „nyomulós”, extrovertált kollégád folyton beelőz. Gyere el akkor is, ha azt gondolod, hogy nem tudsz határokat szabni akár a párkapcsolatban, akár az életben. Hogyan legyél boldog és kiegyensúlyozott, hogyan védd meg az érdekeidet akkor, ha félénk vagy, gátlásos és visszahúzódó? Vagy talán azt gondolod, hogy neked nincsenek is értékeid? Hidd el, vannak! Ebben segítek neked, hogy mindezt felfedezd és ezek segítségével érvényesülni tudj!

Időponotot kérek