Könyvek

borító

A halaszthatatlan halogatás művészete

Fófik király – ahogy ez a mesékben lenni szokott – fiatal, gazdag és szerencsés… Szíve és lelke telítve van tervekkel és ötletekkel, hiszen egyetlen feladata, hogy megtalálja a csoda szép királyleányt, akivel azután majd megvalósíthatja a tökéletes küldetést. Egyetlen kicsinyke hibája talán csak annyi, hogy igencsak hajlamos a halogatásra… Ám egy napon Fófik balesetet szenved. Egy különös lány menti meg, aki valamiféle titkos tervet eszelt ki a király ellen. Így sorsuk akarva-akaratlan egy időre összefonódik. Vajon véghez tudja vinni a lány a titokzatos tervet? S Fófik megvalósítja a küldetését? Vagy talán ez nem is egy mese? Vajon hová juthatsz vele és általa? Megtudod: ha olvasás után becsuktad, s meglásd aztán meglesz jutalmad!

Elolvasom
A KÖNYV

A Varázslat Tengere

Hogyan indulj tovább, ha elakadtál és egy helyben vesztegelsz? Helyezkedj el kényelmesen félórára egy csésze meleg teával a kezedben, és hagyd, hogy vezesselek a Varázslat Tengerén! Hagyd, hogy megmutassam neked, nem vagy egyedül, és mindig van megoldás, ha ismered és elkerülöd a zátonyokat! Hagyd, hogy a mese magával ragadjon téged is, és felismerésekhez juttasson a saját életeddel kapcsolatban!

Elolvasom

Kicsilélek tánca

Szeretnéd végre megtudni, hogy ki is vagy valójában? Vagy talán szeretnéd tudni a jövődet? Senki sem tudja megmondani, hogy miként kerültünk a világtérképen pontosan oda, ahová megszülettünk. Senki sem tudja, hogy miért érkeztünk ide, milyen feladatot kellene megoldanunk addig, amíg itt vagyunk, és azt sem tudjuk, hogy mi következik azután, ha innen – hosszabb-rövidebb idő után – eltávozunk. Szerzőtársammal mégis ezekre a kérdésekre kerestük a választ ebben a kötetben sajátos nézőpontjainkból elindulva. Több tízévnyi tapasztalat, két út, Kelet és Nyugat filozófiája olvadt össze és vált eggyé ezeken a történeteken keresztül. Tarts velünk a prózákon és verseken át, juss te is felismerésekre a saját életeddel kapcsolatban! Fedezd fel a saját igazságodat, találd meg a saját válaszaidat általunk!

Elolvasom